jsfame

Fysioterapi

For at opnå det bedste resultat, vil behandlinger tilrettelægges efter hvilken problematik, du kommer med. Behandlingen kan bestå af forskellige fysioterapeutiske teknikker, vejledning i øvelser, samt smertereducerende manuelle behandlinger og hvis der er behov for det, manuelle led mobiliseringer. Hvis problemet er så omfattende, at der skal andre former for behandling til, som ligger uden for mine arbejdsområder, henvises du til en række betroede samarbejdspartnere eller egen læge.

Akupunktur

Behandlingerne indledes med en samtale for at fastslå smerternes omfang, årsag og optimal fremgangsmåde for behandlingen. Indsættelse af nålene frigiver stoffet adenosine, som virker lokalbedøvende. Nålebehandling kan også påvirke den mentale oplevelse af symptomer og smerte. For at sikre en optimal behandling, skal der behandles min. 1 gang pr. uge i min. 3 uger inden en evaluering foretages, da virkningen er langsomt indsættende. NB: Har du nåleskræk, formindskes effekten af akupunktur, så sørg for at fortælle mig, hvis dette er tilfældet.

Massage


Fysioterapeutisk massage
Igennem samtale med dig, grundig undersøgelse af det ømme område, prøver vi at finde årsagen til smerte og spændinger. Herefter udføres en målrettet massage på det pågældende område, kombineret med en samtale med dig om dine arbejdsopgaver, herunder bevægelser eller arbejdsstillinger, der kan ligge bag skaden.
Wellness massage
Det er muligt at booke tid til wellnessmassage. Giv dig selv eller en du holder af en rar oplevelse. Massage kan afhjælpe spændingshovedpine og løsne muskelspændinger i skulder, nakke og ryg. Massage kan også bidrage til fysisk og psykisk velvære, som er stressreducerende og energigivende.

Ergoterapi

En ergonomisk undersøgelse af arbejdspladsen hjælper til at ændre og forebygge gener og uhensigtsmæssige vaner. Vejledningen vil ske på arbejdspladsen og i de omgivelser hvor du befinder dig, således at den kan overføres direkte til din arbejdsplads– alt sammen med udgangspunkt i dig og dine arbejdsopgaver. Hver medarbejder vil få mulighed for at få personlig ergonomisk vejledning om korrekt indstilling af stole og borde, rådgivning om siddestilling, løft og bevægelser, der giver dig/din virksomhed et bedre udgangspunkt for produktive arbejdsvilkår. Derudover vil du blive instrueret i udspændingsøvelser og styrkeøvelser med udgangspunkt i at lindre smerter og derved øge effektiviteten på arbejdspladsen.

Hjælp til genoptræning af ADL-almindelig dagligdags aktiviteter i dit eget hjem, samt tilpasning af din bolig så du kan trives bedst muligt i sit eget hjem.
Hjælp til genoptræning af fin motorik efter længe varende immobilisering, fx. efter brud eller operation.

Professionel
ergonomisk arbejdsplads-
gennemgan

Til dig og dine kollegaer.

Forbedre dine ergonomiske vaner på kontor, lager, produktion eller transport. Den individuelle vejledning sikrer høj kvalitet for alle – både den enkelte medarbejder og hele virksomheden. Hvert vejledning er personlig og sigtet mod at opnår et bedre indsigt og forståelse for hvilke arbejdsstillinger er mest hensigtsmæssige lige netop dig. På den måde kan du minimere nedslidning ved hård fysisk arbejde, ensartet gentagende eller statisk muskelarbejde.

295 kr. pr. medarbejder* + kørsel (prisen er ekskl. moms)

*ved minimum 3 medarbejdere

  • Individuel indstilling og vejledning ved kontorarbejde: vejledning og indstilling af kontor inventar og andet udstyr, så det passer bedst muligt til den enkelte medarbejder i forskellige arbejdsstillinger.
  • Vejledning ved fysisk arbejde (lager, produktion, transport m.v.): vejledes bland andet i ergonomisk korrekt måde at løfte, trække og skubbe på.
  • Vejledning i forebyggende øvelser og udstrækning: Hvis man fx. har spændings hovedpine, ondt i nakken, spændinger i skuldrene eller ondt i ryggen, får man råd og vejledning om alt det, man selv kan gøre for at få en smertefri arbejdsdag.
  • Visuel rådgivning: Til at opnår den bedste vejledning, vil der efter en aftale med den enkelte medarbejde vil der evt. bliver optaget en kort videosekvens af almindelige arbejdsrutiner, da dette vil gøre det nemmere at illustrere evt. uhensigtsmæssige rutiner/arbejdsstillinger og danne grundlag for den mest optimal efterfølgende vejledning.
  • Hjælp til selvhjælp: Den opnåede viden igennem individuelt vejledning giver langt større mulighed, for at tage hånd omkring sin egen og kollegas arbejdssituationer og rutiner på jobbet og dermed minimere risiko for evt. arbejdsskade og samtidig bremse nedslidning af bevægeapparatet.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud til dig og dine kollegaer. Se også mit specialtilbud til virksomheder her nedenfor.

Specialtilbud til virksomheder

Ergonomisk undersøgelse af arbejdspladsen samt massage og fysioterapi kan kombineres eller stå selvstændigt – alt efter jeres ønsker og behov.

1 time
pr. uge
Jeg kører ud til Jeres virksomhed i 2,5 time hver uge for kun 2.950 kr. om måneden (+kørsel)
Pris er ekskl. moms.
1 time
pr. uge
Jeg kører ud til Jeres virksomhed i 1,5 time hver uge for kun 1.770 kr. om måneden (+kørsel)
Pris er ekskl. moms.